Conducerea organizației municipale a UNPR Hunedoara a anunțat că a început demersurile de excludere din partid a celor doi consilieri locali proveniți din PPDD care s-au aliat cu primarul Viorel Arion.

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții UNPR Hunedoara au anunțat că procedura de excludere din partid a consilierilor locali Robert Muzsic și Alexandru Dan Mărginean este în curs de desfășurare.

„Organizația Municipală Hunedoara a UNPR a votat excluderea celor doi, iar decizia finală aparține Consiliul Național Executiv, cei doi fiind aleși locali”, a declarat Cristian Grigoraș, președintele interimar al UNPR Hunedoara care a venit în fața presei alături de consilierii consilierii locali din Hunedoara Ciprian Palcău și Laura Borca.

Reprezentanții UNPR Hunedoara au explicat motivele pentru care au luat decizia de a nu susține proiectul centrului pietonal inițiat de Viorel Arion. „Nu există un studiu de descărcare a traficului din zona respectivă, îndatorează bugetul Hunedoarei și nu este dorit de cetățeni”, spun aleșii UNPR Hunedoara.

Aceștia mai spun că susțin proiectul alternativ de amenajare a unui centru pietonal, pe fonduri europene, în zona Centrului Vechi al Hunedoarei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus