Un alt caz de violență între tineri, la Cugir, iese la suprafață după cel de acum două zile în care un copil a fost bătut de un grup de tineri.

Într-un videoclip care circulă pe internet, transmis de mai mulți cititori către Alba24, un băiat este lovit cu palmele peste cap și cu picioarele în spate de un alt tânăr. Deși copilul lipisit de apărare plânge de durere, bătăușul continuă să îl lovească. 

UPDATE, ora 9:40 – Potrivit unor surse Alba24, agresiunea ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. De asemenea copilul lovit ar avea în jur de 13 ani, iar cel care îl lovește 17 ani.

UPDATE, ora 09:00 – Potrivit IPJ Alba, până în momentul de față la Poliția Cugir nu a fost înregistrată vreo plângere în acest sens. Ca urmare a imaginilor apărute, politiștii din Cugir s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și urmează să efectueze verificări în vederea identificării persoanelor din videoclip.

Pentru sprijinirea acțiunii de identificare, Alba24 a transmis poliției filmarea (neblurată)

Din imaginile surprinse se poate observa ca agresiunea a avut loc pe digul râului Cugir, în spatele spălătoriei din Piața de Sus. La un moment dat, tânărul care îl bate pe copil îl și împinge pe aceasta foarte aproape de marginea râului.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, momentan nu a fost depusă nicio plângere referitoare la incident.

Reamintim că luni, în Cugir un alt copil a fost bătut de un grup de tineri, printre care și o fată. Cazul a intrat în atenția poliției, care a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar în cursul zilei de miercuri au fost audiați trei dintre agresori și minorul vătămat.

SURSA: ALBA24

VIDEO AICI:

 https://alba24.ro/video-un-alt-caz-de-violenta-intre-tineri-la-cugir-copil-lovit-cu-picioarele-in-spate-si-palmele-in-cap-de-un-tanar-719747.html?fbclid=IwAR1XiqxWRf-kjxxgucN-Vtvmo0kOEpeeqzsDhl9tosef1U-vKOr4R4pLgbw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus