O bătrână de 71 de ani din Uricani a dispărut de acasă din data de 27 ianuarie. Femeia a fost dată în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Poliția din localitate a fost anunțată în data de 31 ianuarie despre dispariția femeii, însă nu au reușit să o găsească nici până în ziua de astăzi.

Oamenii legii apelează la sprijinul oamenilor care au văzut-o și care ar putea da informații utile anchetei.

“Salomia Muntean, în vârstă de 71 de ani, era îmbrăcată la momentul dispariției cu un hanorac gri cu glugă și pantaloni de costum gri. Pe cap purta un batic negru cu galben şi era încălțată cu adidaşi negri cu dungi albastre. Femeia nu are asupra sa alte bunuri sau acte. Semnalmente: 1,60 de metri, aproximativ 50-60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, fața ovală, fără semne particulare”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Femeia a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 1112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus