Șoferul a fost urmărit de polițiști aproximativ 8 km.

Miercuri, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Orăștie au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 65 km/h, pe raza localității Spini.

Bărbatul nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, iar aceștia au pornit în urmărire. După aproximativ 8 km, în municipiul Orăștie, autoturismul a fost oprit, iar polițiștii au stabilit că a fost condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Deva.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, fără deținerea permisului corespunzător.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru că a consumat băuturi alcoolice, nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a  angajat în trei depășiri neregulamentare și pentru că nu a putut prezenta o asigurare RCA valabilă a autoturismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus