Dragă hunedoreanule,

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-ai acordat-o la alegerile locale.

Datorită ție, acum avem consilieri USR-PLUS în administrațiile din județ, cu o altă viziune și cu speranța că în sfârșit Hunedoara poate renaște. Mulțumită susținerii românilor am câștigat în țară primării importante precum Timișoara, Alba lulia, Brașov, Bacău, București.

 La fiecare 4 ani TU ai oportunitatea să-i alegi pe cei care scriu legile țării. Parlamentarii sunt cei care au cea mai mare influență în felul în care este condusă țara. Vrem să știi că există o alternativă. USR PLUS este o echipă formată din profesioniști, oameni ca tine, care vor o schimbare în bine, cu prieteni și rude plecate din țară, pe care i-am vrea lângă noi. Știm și noi ce înseamnă să aștepți pe holurile spitalelor, sau să ai dreptatea de partea ta și, cu toate astea, să mori cu dreptatea în mână. Știm ce înseamnă să nu ai drumuri bune și știm ce înseamnă să-ți duci copilul în școli slab dotate.

Nu mai putem doar privi spre județele care au dovedit că se poate, ci trebuie să le urmăm exemplul. Asemeni ție, suntem preocupați de soarta județului în care trăim și vrem o schimbare de mentalitate.

Deși potențialul Hunedoarei este imens, întregul județ este în declin. Vorbim aici de: amplasare geografică favorabilă, obiective turistice renumite la nivel naţional şi internațional, una din cele 6 concentrări de situri UNESCO la nivelul României, zone identitare la nivel etnografic, obiective turistice reprezentative pentru majoritatea perioadelor istorice importante pentru dezvoltarea teritoriului României, 4 parcuri naționale, 41 de rezervații și monumente ale naturii și 21 de situri de importanță comunitară. Pornind de aici turismul poate să se dezvolte, iar industria să fie extinsă.

Dacă îți dorești ca Hunedoara să redevină un județ prosper, este nevoie să ne unim forțele!

Vino alături de noi să facem posibile angajamentele Alianței USR PLUS!

Comandat de Alianța USR PLUS – Filiala Hunedoara, CUI 11200021

12 răspunsuri

 1. Hai usr plus

 2. niste marxisti, care se dau mari liberali si democrati.

  • Mergi mă cu hienele psd care au supt tot ce se putea suge din județul ăsta și din țara asta.
   Sau cu șacalii pnl care au tras tare, să nu fie mai prejos decât pesedeii.
   O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE ÎNSEAMNĂ O ROMÂNIE FĂRĂ PENALII PSD+PNL

   • “O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE ÎNSEAMNĂ O ROMÂNIE FĂRĂ PENALII PSD+PNL” Probabil de aia la Timișoara USR s-a aliat și a votat cu PSD pentru viceprimar. Și dă-i și luptă !

    • La Timisoara a fost o lucratura nemteasca, by the book !…. Nu degeaba este Germania tara lui Zeiss, Mercedes, Porsche… PNL-istii care au venit cu o gloaba grasa si corupta n-aveau nici o sansa. Sa vedem acum daca Fritz va reusi sa evacueze mafia tiganeasca din centrul Orasului martir…. Deocamdata insa, principiile nu v-au impiedicat sa furati curat…neomarxist la Bucuresti.,,,

     • da, cu oameni ”dă bine” din pesedeul lui firea care mai că nu purtau insigne cu usr la vedere …
      gurile rele spun că au fost recrutați de marean pă persoană fizică :))

 3. Pariem ca dupa alegeri va veti alia cu “hienele” PNL pentru a prinde si voi o ciosvarta ?

 4. Intrebare@USR.hd' USR-Plus = Excroci si puicute spune:

  Niste candidati seriosi, care au facut ceva in viata nu poate prezenta USR-Plus ? Doar promisiuni sau tzepe ca cele date de Dragos Paslaru ?

 5. Comentarii de postaci. Sunteti penibili pentru ca sunteti lipsiti de imaginatie. Postati doar texte penibile gindite la partid. Sa ajungeti pe mina lui Michiduta, asta va doresc.

 6. Cei de la USR PLUS SUNT NIȘTE MINCINOȘI!!!

 7. Vreau să apară mesajul. Mulțumesc, am trimis de nu știu câte ori, dar observ ca ziarul HUNEDOARA LUBERA IN GHILIMELE SPUS PUBLICĂ CE VREA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus