O ştire şocantă a făcut ocolul Pământului în aceste zile, susţinându-se că NASA ar fi anunţat că în luna decembrie vor fi şase zile de întuneric total pe întreaga planetă.

Acest fenomen ar va avea loc în intervalul 16-22 decembrie 2014. Astel, lumea va rămâne, în aceste zile,fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare, ceea ce va cauza praf în spațiu din abundență  și, prin urmare, va bloca 90% din lumina soarelui.

Şeful NASA, Charles Bolden, ar fi anunţat că nu e niciun motiv de panică şi că oamenii trebuie  să rămână calmi, susţinând că furtuna solară este cea mai mare din ultimii 250 de ani.

Oficialii NASA au mai fost citaţi spunând că pământul nu va avea probleme majore. “Ne vom baza exclusiv pe lumina artificială pentru cele șase zile, ceea ce nu este o problemă, la toate”, spune omul de știință al NASA Earl Godoy.

Ştirea a generat un imens impact în toată lumea, fiind distribuită de sute de mii de oameni pe reţelele sociale. Totul a pornit de la site-ul Huzlers.com, care a postat iniţial aceste informaţii. Însă acest site este de divertisment, fiind cunoscut pentru ştirile inventate. (evz.ro)

foto: http://www.freewallpapersbox.com/

2 răspunsuri

  1. 6 zile fara lumina de la soare suna cam friguros. Daca e o gluma atunci pot zice ca numai asa se rezolva incalzire climei pe glob.

    • acum inteleg, asta e o mișcare basista, dacă e întuneric poate sa fuga mai bine, sau mai rău zice ca e situație excepțională si mai rămâne un an la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus