După ce Tribunalul Hunedoara a constatat încetarea acţiunii în contencios administrativ a Prefecturii, liberalii deveni au toate motivele să încerce a treia oară schimbarea viceprimarului PSD din funcţie.

Majoritatea formată în Consiliul Local Deva după ruperea USL a încercat de două ori să-l schimbe din funcţie de viceprimarul PSD Ovidiu Moş cu liberalul Marian Muntean. De fiecare dată însă, aleşii s-au lovit de acţiunile Instituţiei Prefectului care  a cerut anularea hotărârilor vare au stat la baza schimbărilor, ca fiind nelegale. În această situaţie, Consiliul Local s-a văzut nevoit să anuleze hotărârile vizate de acţiunea în contencios administrativ, fapt care a condus la încetarea procesului.

Acum, liberalii deveni ar putea încerca din nou să-şi impună cel de-al doilea viceprimar. Contactat telefonic, co-preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto) nu a exclus posibilitatea unei astfel de dezbateri în interiorul organizaţiei Deva a PNL.

“Este un subiect care va fi analizat cu atenţie în PNL Deva. Domnul Marian Munteanu se bucură de aceeaşi susţinere din partea noastră, dar nu am discutat deocamdată această situaţie. Un cuvânt important în această dezbatere va avea şi primarul Petru Mărginean”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Bogdan Ţîmpău.

În acest moment, cei doi viceprimari ai Devei sunt Marius Surgent (PNL) şi Ovidiu Moş (PSD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus