Prefectul județului, Fabius Tiberiu Kiszely, s-a întâlnit ieri cu primarii unităţilor administrativ- teritoriale din această zonă, precum și cu reprezentanții Complexului Energetic Hunedoara.

La invitația Consiliului Județean Hunedoara, prefectul, împreună cu administratorul public al județului, Costel Avram, au avut o întâlnire de lucru la care au participat primarii localităților Petroșani, Vulcan, Uricani, Petrila, reprezentanții operatorilor de colectare a deșeurilor, specialiști din aparatul de lucru al Consiliului Județean Hunedoara și conducerea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor. S-au analizat și stabilit măsuri pentru îmbunătățirea coordonării dintre operatorii de colectare și centrele de procesare a deșeurilor.

Având în vedere problemele specifice sezonului de iarnă, au fost purtate discuții cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, directorul societății de termoficare a municipiului Petroșani precum și cu directorii Complexului Energetic Hunedoara și Termocentralei Paroșeni care au vizat analiza situației curente și soluțiile necesare pentru asigurarea bunei desfășurări a aprovizionării cu energie termică a populației și a minelor din Valea Jiului, și continuarea funcționării acestor obiective în condiții optime.

Prefectul județului a evaluat, în orașul Aninoasa, împreună cu primarul orașului, Dunca Nicolae, starea blocurilor de pe strada Libertății afectate de ninsorile din luna decembrie. Au fost luate în considerare alternative de relocare a locuitorilor din clădirile cu un grad ridicat de degradare, în cazul în care situația o va impune, precum și măsuri pe termen mediu și lung cu privire la posibilitatea reabilitării locuințelor afectate din orașul Aninoasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus