Velu Adrian Călușer și-a depus astăzi candidatura ca independent pentru postul de primar al municipiului Deva, la alegerile parțiale din data de 5 noiembrie la Biroul Electoral de Circumscripție.

„Am decis să intru în cursa electorală pentru că-mi doresc să pun în folosul comunității capacitățile mele de organizator. Îmi doresc ca pe viitor comunicarea între cetățean și reprezentanții administrației publice să se îmbunătățească. Îmi doresc, de asemenea, ca prin sprijinul și implicarea întregii comunități, să reușim împreună să facem din Deva un oraș cu adevărat european și să reușim să-i punem în valoare întregul potențial, atât turistic, precum și al forței de muncă, îmbunătățind astfel calitatea vieții și respectul interuman”, a declarat Velu Adrian Călușer.

Velu Călușer s-a născut în data de 25 mai 1979, la Deva. A urmat doi ani studii de Drept la Universitatea Ecologică din Deva, pe care le-a întrerupt înrolându-se, în 2001, în „Legiunea Străină”. A ajuns subofițer după 3 ani, obținândși o diplomă la Școala Superioară de Geniu. S-a reîntors în România în 2010. A absolvit Facultatea de Psihologie în 2013, la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, cu licență la Universitatea din Pitești. A înființat, după ce s-a întors în România, Clubul Sportiv „Pretorienii”, la Deva. Din 2011 este președintele acestui club sportiv. Este implicat în proiecte sportive și civice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus