Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep a primit vestea anului tocmai de la principala sa rivală, Serena Williams. Liderul WTA și-a anunțat retragerea de la ultimele două turnee importante ale anului.

Americanca a decis să nu participe la turneul de la Beijing, care începe pe 3 octombrie, și de la Turneul Campioanelor, care începe pe 25 octombrie.

Într-o declarație pentru site-ul turneului de la Beijing, Serena a precizat că are nevoie de odihnă și vrea să se recupereze după accidentările din acest sezon.

“Nu este nici un secret că tot sezonul am avut parte de o mulțime de accidentări: la umăr, la genunchi sau, în finalul unui anumit meci de la US Open, la inimă. Vreau să concurez cît mai mult posibil. Acum fac un pas înapoi și mă retrag de la turneele de la Beijing și de la Singapore, pentru a avea grijă de sănătatea mea și să mă vindec”, a declarat Serena, potrivit gsp.ro.

După acest anunț, Simona Halep, locul 2 WTA, devine principala favorită a celor două turnee. În plus, la competiția de la Beijing nu va participa nici Maria Șarapova.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus