Cei trei medici de la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență au fost internați la Timișoara, după ce zilele trecute au fost depistați pozitiv

Soțul medicului Alina Popa, unul dintre oncologii de la Spitalul Județean de Urgență Deva care au fost depistați pozitiv, Călin Popa, a declarat pentru Hunedoara Liberă că atât soția sa, cât și el se simt bine: „Suntem bine. Alina a depășit ce a fost mai greu, acum e bine, i-a scăzut febra, lucrurile merg spre bine și cred că în 2 – 3 zile vom face testele. În ceea ce mă privește, am fost asimptomatic încă de la început, mă simt foarte bine. Să dea Dumnezeu să fie bine pentru toată lumea! Medicii și tot personalul de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” de la Timișoara sunt extraordinari”.

Cei trei medici de la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență au fost internați la Timișoara, după ce zilele trecute au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Un răspuns

  1. traian_oproni@yahoo.com' traian oproni spune:

    Dr Alina Popa, deveanca cu apostolat sublim, victima a unui sistem jurisdictional romanesc arbitrar si inchistat in birocratie slavo-bizantina = dreptul penal romanersc are pe mai departe radacinile adanc infipte in teoriile kahane/dongoroz = este icoana medicinei ce nu=si gaseste o biserica a suferintei, sa merite a o avea afisata pentru rugaciune si lacrimi de multamire a apartinatorilor care au beneficiat de efortul Ei ! Publicatia Voastra, Distinsa Dna Hihn sa isi faca o datorie de onoare in a dezgropa hatisul care apropae a ingropat-o cu ceva veme in urma, fara a merge pe firul sistemului cumplit al unui angreenaj discretional, din jurul mafiei comercializarii medicamentelor. in rest, Doamne ajuta-i acestei Doamne Medic remacabil devoat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus