Marţi, 28 aprilie, la Cercul Militar din Deva va avea loc o festivitate dedicată "Zilei veteranilor de război" care sărbătoresc în acest an 70 de ani de la terminarea celui de-al doilea război mondial.

Festivitatea va avea loc între orele 10.30 – 12.00, la Cercul Militar din Deva.

Cu ocazia adunării solemne dedicată “Zilei Veteranilor de Război” vor avea loc înmânări de diplome, medalii şi plachete omagiale. Totodată, toţi veteranii de război din evidenţa Filialei judeţului Hunedoara a A.N.V.R., vor primi ca recompensă sume de bani acordate din bugetul Consiliului Judeţean Hunedoara.

Marţi, de la ora 10.00, înaintea festivităţii de premiere, vor avea loc depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori la Cimitirul Eroilor de pe strada Călugăreni din Deva.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

2 răspunsuri

  1. Oare e un gest matur și responsabil având în vedere că, Conform unei sentinţe definitive şi irevocabile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Homoştean se face vinovat de coordonarea asasinării unor protestestari anticomunişti în cadrul operaţiunii “Autobuzul”. A fost implicat şi în uciderea în bătatie, în beciurile Securităţii, a disidentului Gheorge Ursu, conform fiului său, Andrei.

  2. REVOLTATOR!!! RUSINE!!!! In Romania anului 2015, un criminal dovedit este omagiat si premiat, iar adevartii eroi sunt improscati cu noroi sau ignorati.
    Din cauza asta in jud. Hunedoara a condus unul ca MOLOT, iar acum fraiele puterii sunt tot la cei de teapa lor.
    GLIGOR cand a semnat pe cine reprezenta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus