Costel Avram, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, a făcut declaraţii care ridică serioase semne de întrebare asupra fuziunii dintre PNL şi PDL.

Invitat la un talk-show difuzat de un post local de televiziune, Costel Avram a declarat că regretă decizia fostului preşedinte al PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, care a schimbat peste noapte majoritatea din Consiliul Judeţean doar pentru a demonstra că, în judeţul Hunedoara, fuziunea cu PDL e ca şi făcută. În urma renunţării la majoritatea cu PSD, vicepreşedintele din partea social-democraţilor a fost înlocuit cu Dorin Gligor de la PDL.

“Mircea Moloţ s-a grăbit să arate că în judeţ există deja noul PNL. Mircea Moloţ s-a grăbit cu numirea lui Dorin Gligor în funcţia de vicepreşedinte”, a declarat Costel Avram.

Supărarea vicepreşedintelui PNL Hunedoara este scoasă la suprafaţă după ce vicepreşedintele din partea PDL, Dorin Gligor, a preluat de facto atribuţiile preşedintelui CJ Hunedoara după ce acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

SONDAJ | Ar fi bine să revină MIRCEA MOLOȚ la șefia Consiliului Județean?

3 răspunsuri

  1. Cel mai mare nenorocit care exista in Valea Jiului. Pe el oare cand il vor ridica cei de la DNA? ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP VA SPUN EU.

  2. Soldoveanu este PRM ,nu PNL.Nu VEDE CA SUNT TOTI PUSCARIABILI.

  3. Rudotel-Costel-salvator minier,actual ,Regia de apa a Vaii Jiului !Cel care-I cara geanta deputatului Neacsu si mai facea ceva servicii,deocheate,pt acesta.S-a lipit de MOLHOT si a supt si el…bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus