Proiectul de hotărâre privind înlocuirea viceprimarului a căzut la vot.

În ședința Consiliului Local Deva de miercuri a avut loc un schimb tăios de replici între primarul Florin Oancea (PNL) și viceprimarul Răzvan Mareș (PSRO).

„Domnule primar, ați ajuns primar și cu voturile PSRO. Vom vota proiectele importante, dar vom urmări cu atenție ce veți face”, a declarat Răzvan Mareș.

„Nu am nimic cu directorii PSRO. Am obligația să verific prin corpul de control fiecare serviciu. Acolo unde voi constata că sunt nereguli, cu siguranță voi lua măsuri. De asta am decis să inițiez proiectul de hotărâre privind demiterea domnului Mareș”, a explicat, la rândul său Florin Oancea.

Supusă la vot, propunerea de schimbare din funcția de viceprimar a lui Răzvan Mareș a fost respinsă de Consiliul Local Deva.

Voturi exprimate: 15

„Pentru” – 10 voturi.

„Împotrivă” – 5 voturi.

La ședința de miercuri au participat 15 consilieri locali PNL (5), PSRO (6), UDMR (2) și ALDE (2). Consilierii locali ai PSD nu au participat, așa cum au anunțat încă de dimineață.

2 răspunsuri

  1. Pingback: Ce a pierdut și ce a câștigat Florin Oancea - Hunedoara Libera

  2. Spune multe votul. Oare e adevarata vorba “O mana spala pe alta”? Deci putem merge inainte pe stilul managerial al cetateanului Mares.E bine. Deva va prospera. Daca nu a mers cu votul, poate merge cu sesizarea organelor abilitate. Ar fi o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus