Autobergamo a câștigat meciul retur al finalei campionatului de futsal cu scorul de 5-2 (2-2) și a dus în meci decisiv confruntarea cu campioana en-titre, City’Us Târgu Mureș.

După ce a început mai bine și a condus cu 2-0, echipa lui Robert Lupu s-a văzut egalată, iar tabela de marcaj indica la pauză scorul de 2-2.

Autobergamo a intrat mai bine în joc în repriza a doua și a punctat de 3 ori, ducând finala campionatului de futsal în meciul decisiv.

Meciul decisiv dintre Autobergamo Deva și City’Us Târgu Mureș, care va stabili campioana României la futsal, va avea loc joi, 12 iunie, la Sala Sporturilor din Deva, cu începere de la ora 18. Partida va fi transmisă, în direct, de Digisport 3.

Au marcat: Moț (4′, 40′), Lupu (4′), Cr. Matei (36′), Paul (39′) pentru Autobergamo Deva și F.Csoma (15′, 19′) pentru mureșeni.

Finala mică, disputată într-un singur act, a fost câștigată de echipa Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, care s-a impus, scor 7-5, în fața formației Spicom Sfântu Gheorghe, într-un meci disputat luni seară la Sala Sporturilor din Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus