Scandal sfarsit cu bataie in Spitalul Judetean Timisoara, unde o infirmiera si un paznic s-au incaierat in holul de la intrarea in unitatea medicala.

Totul ar fi pornit de la faptul ca agentul de paza a refuzat sa o lase pe fiica infirmierei sa intre in spital sa-si viziteze mama.

Marti seara, in jurul orei 20.00, fata a venit la spital, dupa ce programul de vizite pentru apartinatori era deja incheiat, si l-a rugat pe paznicul de la intrare sa o lase sa urce pana la Sectia de Chirurgie Vasculara unde lucreaza mama ei. Tanara insa s-ar fi dus la vestiarele de la subsol de unde a iesit cu o plasa si a parasit spitalul. Dupa cateva minute s-a intors insotita de 3 prieteni si au vrut toti sa mearga sa o viziteze pe mama tinerei.
In acel moment, paznicul a spus ca nu-i lasa, intrucat au inceput sa vocifereze si cativa apartinatori care erau de fata cerandu-i socoteala ca de ce i-ar permite tinerei si prietenilor ei sa intre in spital si lor nu.

Fata si-a sunat mama, care a venit sa ‘rezolve’ situatia. Infirmiera a pornit o cearta apriga cu agentul de paza, iar in cele din urma scandalul a degenerat intr-o bataie, in vazul tuturor.

Un barbat a sarit sa ii desparta pe batausi, insa un altul se chinuie sa-l opreasca din interventie tinand de usa. In invalmaseala creata, un martor a sunat totusi la 112 sa ceara ajutorul Politiei. Cei doi au depus plangere unul impotriva celuilalt.

La randu-i, conducerea spitalului a deschis o ancheta interna pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat si ce masuri administrative vor fi luate.

sursa: opiniatimisoarei

Un răspuns

  1. al3x_al3x952211@yahoo.com' Gandalf spune:

    E clar că paznicul a împiedicat-o pe ”fiica” să transporte și alte chestii furate de ”mamă” … din text reiese că deja a făcut asta o dată.
    Oare până când se vor tot băga paznicii ăștia în treburile celor care ”nu fură, doar completeaza” ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus