Un bărbat a fost luat la pumni şi dat cu capul de pereţi, fără ca vreun trecător să intervină sau să sune la 112.

Imagini şocante pe strada Mihai Eminescu din municipiul Arad, la doi paşi de sediul Poliţiei. Un bărbat a fost lovit cu pumnii în faţă şi dat cu capul de pereţi, timp de câteva minute. Omul a fost luat prin surprindere de agresor, care a reuşit să-l sperie într-atât încât victima nici nu a mai avut curajul să povestească ce i s-a întâmplat. Vizibil buimăcit de bătaia pe care a încasat-o, bărbatul agresat a declarat că a fost vorba de o „problemă de familie”, iar cel care l-a bătut este un… prieten. Potrivit martorilor care au asistat la scenă şi au auzit discuţia dintre cei doi, bărbatul agresat a luat-o pe coajă pentru că „s-ar fi dat la nevasta” bătăuşului.

Trecătorii care au asistat la imprevizibila întâmplare au evitat să intervină între agresor şi victima sa şi nici măcar nu au sunat la 112.

PUBLICITATE

Până la această oră, la poliţie nu a fost depusă nicio plângere, iar pe numărul de telefon de urgenţă nu s-a făcut nicio sesizare. Practic, fapta nu există deşi filmarea dovedeşte că agresiunea este cât se poate de reală şi de şocantă.

aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus