Devenită o atracţie pentru marile companii, numărul 3 mondial "evoluează" pentru prima dată alături de mama ei.

Simona Halep poate fi urmărită în această perioadă pe micile ecrane într-o reclamă Vodafone.

Surse din anturajul jucătoarei susţin că Simona a semnat cu un contract cu operatorul de telefonie mobilă în valoare anuală de 300.000 de euro, iar durata contractului este de cel puţin doi ani.

În spotul publicitar al Vodafone, Tania Halep a aflat de ideea bunicilor de a găti şi s-a înscris în aplicaţia de pe facebook “Bunici de duminică”. Mama Simonei nu a stat pe gânduri când a fost vorba să gătească pentru tineri. Chiar dacă nu este bunică, Tania Halep susţine că se pricepe la gătit. O ajută inclusiv “Simonica”, care îi trimite reţete de la distanţă, din diverse bucătării internaţionale, pe unde joacă în turnee.

“Primul lucru pe care l-am observat la Simona a fost cât de natural s-a integrat în scenariul propus de noi. În timpul filmărilor, am fost încântaţi să descoperim şi o altă faţă a jucătoarei de tenis: pe lângă faptul că este o campioană şi un sportiv extraordinar, Simona este şi un om minunat, amuzant, spiritual şi creativ” , a declarat pentru prosport.ro Laura Barbu, directorul departamentului de Marketing şi Comunicare Vodafone România.

600.000 de euro anual prin contractele cu Dedeman şi Vodafone

Surse din anturajul jucătoarei susţin că Simona Halep a semnat o colaborare cu Vodafone pe cel puţin doi ani, cu o valoare anuală de 300.000 de euro. După ce a intrat în Top 10, românca a devenit o ţintă pentru marile companii. Pe lângă contractul cu operatorul de telefonie mobilă, numărul 3 mondial în WTA a semnat în urmă cu câteva luni şi cu Dedeman, înţelegerea fiind parafată tot pentru o sumă în jurul a 300.000 de euro. Adidas şi Wilson sunt alte companii care şi-au asociat imaginea cu Simona Halep, însă în acest caz putem vorbi mai degrabă de sponsori tehnici. De curând, jucătoarea a primit şi o maşină Porsche de serviciu din partea dealer-ului.

Numărul sponsorilor deţinuţi de Simona Halep creşte constant, însă românca este încă în spatele Serenei Williams şi Mariei Şarapova, jucătoarele care se află înaintea ei în WTA. Foarte adevărat, Simona este un new-entry în această lume exclusivistă, în timp ce primele două jucătoare ale lumii au ani grei de circuit în spate. Serena încasează numai primii patru sponsori, Nike, Wilsion, Gatorade şi OPI, nu mai puţin de 12 milioane de dolari. Williams are opt sponsori principali. Maria Şarapova reprezintă imaginea a şase mari companii internaţionale, Nike, Head, Samsung, Tag Heuer, Evian şi Porsche. Valoarea contractelor depăşeşte 20 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus