Imagini greu de urmarit au fost surprinse in aceasta dimineata in Baia de Arama, Mehedinti, unde o fetita de 9 ani a fost luata cu forta din casa in care a crescut.

Fetita a fost pur si simplu smulsa de langa cei care au crescut-o de catre politisti si o angajata a Directiei de Asistenta Sociala.

„Mami, nu vreau sa plec!” tipa Sorina cu toata puterea cand persoanele straine au intrat in camera ei la Baia de Arama si au luat-o cu forta pentru a o trimite in America, la o familie care ar fi infiat-o.

Sorina a inceput sa fuga prin casa, fugarita de strainii de neinduplecat. Si Andreea, surioara ei mai mica, a fost ingrozita de scenele care i se derulau in fata ochilor. Politistii au venit cu mandat de perchezitie, cu avocat si cu persoane de la Directia de Asistenta Sociala.

Nimic nu i-a impiedicat s-o ia pe fetita din familia in care a crescut, nici tipetele pline de disperare ale copilului, nici tatal distrus de durere, nici mama care a crescut-o si care a lesinat cand a vazut ce i se intampla Sorinei.

Micuta a fost luata din orfelinat si crescuta aproape 10 ani de familia din Mehedinti. Barbatul si femeia au reusit s-o adopte legal doar pe una dintre fete, pe Andreea. Sorina a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii, insa cei din Mehedinti nu au fost instiintati de acest lucru, scrie observator.tv.

Sorina a fost urcata cu forta in masina autoritatilor si dusa in Craiova de unde urmeaza sa fie trimisa in America, la familia care a infiat-o.

22 răspunsuri

 1. E strigător la cer .Doar în România vezi așa ceva . Romania a ajuns țara criminalilor a hoților și a pungașilor rușine să vă fie hoților corupților și jeguri penale

 2. Un sistem de nimic. Totul pleaca de la Guvern. Dar fiecare vor fi pedepsiti de Dumnezeu la un moment dat chiar daca justitia nu isi face treaba.

 3. La pușcărie cu iei putere părinților sa depășiți momentul nu va lăsați pentru ca aveti dreptul de ce nu v-au anunțat din naint cautativa dreptate nu va lăsați nu putem permite asa ceva un copil roman dat cu forta in SUA de de nu te gândești dl judecător aia din america se pot numi părinți cand iei lea rupt sufletul unora părinți și unui copil aia nu se pot numi părinți ce au distrus o familie pe viață dar dumnezeu se ocupa de toti nici unul nu scăpăm ne pedepsiti de el sa nu uitati mesajul meu pentrucă dumnezeu are sa o aduca pe romana in napoi si sufletele ce sunt acum zdrobite are sa fie umplute de fericire

 4. Seabanmaria030@gmail.com' Serban Maria spune:

  Semnez.

 5. Face cineva ceva pentru a salva viitorul la copilu asta ? Chiar asa ne ducem copii in america 🤬

 6. Ramona18Ramona18@gmail.com' Patru Elena-Ramona spune:

  Casa ei, Romania!

 7. Ramona18Ramona18@gmail.com' Patru Elena-Ramona spune:

  Fetita in Romania!

 8. uncetatean@gmail.com' un cetatean spune:

  mortii ma-tii de politie romana

 9. petretanase2014@gmail.com' Petre Tanase spune:

  Pentru a prelua un COPIL MINOR, “conform legii”, au venit cu totii (câtă frunză, câtă iarbă): procurori, politai si trupe de mascati, asa ca bau-baul sa fie cat mai puternic si reteta de a traumatiza un copil pe viata , sa fie respectata cu strictete. Totusi , ca totul sa fie ca la carte , au lipsit : escadroanele de artileristi, parasutistii , tanchistii , lunetistii, politia calare , SMURDUL-ul si pompierii !!!

 10. Ingrasdana@yahoo.com' Daniela Bacs spune:

  Copilul e mare poate fi consultat daca vrea sa plece in america sau nu!!!Copii nu su t o marfa!!!

 11. Va obliga Psd ul sa vindeti copii? Oameni fara suflet. Am vazut femei din protectia copilului, femeie politista
  ,politisti mai multi pt a lua um copil de la mama care a crescuto. Acum aprxomativ 2 saptamani a fost omorat un coleg deal vostru;UNDE ATI FOST? SA VA FIE RUSINE
  protejati coruptia si vinderea copiiilor. Punetiva putin an locul mamei care a crescuto???????

 12. Sorina trebuie sa decidă ea unde vrea sa crească în continuare nu mascatii si nici protecția copilului daca se poate numi asa!

 13. Alexsamy796@gmail.con' Suiogan Alexandru Samuel spune:

  Bravo asta este Romania ,ne mai trebuie cel putin 100 de ani sa intelegem ce inseamna o trauma ,pentru un copil care trece pun asa ceva , Americani pot profita de o zi proasta ,sa simuleze o depresie , si nu numai ca i crede toata lumea ,sunt si intelesi Romanul inca nu are voie ,la noi depresia trece cu doua palme dar cea ce sa intimplat cu acest copil e strigator la cer at it americani care au infiat aceasta fetita cat si persoanele care au ajutat la capturarea ,imobilizarea si prelupreluarea acelui copil sunt la fel de oameni de minik ,roboti, sclavi al unui sistem care nu mai gindeste ci doar executa .Eu semnez si sper din tot sufletul ca cineva sa se gindeasca si la acel copil si sa faca ceva pentru a putea ramine in familia in care a crescut singura familie pe care o cunoaste

 14. Ce JEGURI de oameni suntem noi romanii. Aia din America sper sa crape toti cand vad ca COPILU asta nu vor la ei sa il dea inapoi. Imputiti de jandarmmi si de toti de acolo. Unde e protectie copiilor. Ce este asta JAPCA PE FATA
  SPER SA O AVETI PE CONSTIINTA TOTI
  DOAMNA PROCUR O JAVRA FARA INIMA

 15. iasminamarinesc@yahoo.com' Marinescu Iasmina spune:

  Trebuie sa rămână in tara , nu aveti suflet deloc cum sa tratati un copil asa, rusine

 16. Angelica.negru@hotmail.com' Angelica negru spune:

  Dați fata ânapoi la parinți ei

 17. Simplu.Numai traficantii de copii procedeaza asa.Vedeti cui dam pensii speciale de zeci de mii de lei?,si se mai ocupa si de prostii.Fara un anume interes nu se explica ce a facut acesti nemernici fara suflet. Societatea civila obligatoriu trebuie sa ia atitudine.Pentru bani astia il vind si pe dumnezeu.

 18. jiroveanugabriela@gmail.com' Jiroveanu Gabriela spune:

  M-am cutremurat…!
  Nu imi vine sa cred ca acestia sunt in stare de asemenea acte de cruzime humana!
  Cer sa fie pedepsiti foarte aspru toti ce care au contribuit la savarsirea acestui act de cruzime si cei care au dat liber la savarsirea lui.E o trauma,ce va afecta pe viata fetita!

 19. jiroveanugabriela@gmail.com' Jiroveanu Gabriela. spune:

  Nu pot sa cred ceea ce vas!M-am cutremurat si mi-am zis si animalele au mai mult suflet decat acesti oameni!Vreau pedepsirea drástica a celor implicati in savarsirea acestui ABUZ care au produs traume fetitei,pentru toata viata!
  RUSINEEE …..SA VA FIE RUSINE SUFLETE DE PIATRA,C-ATI DISTRUS VIATA UNUI COPIL FARA APARARE!
  VREAU FETITA INAPOI ACASA!

 20. Mai mult ca sigur, ”adoptivii” au dat șpagă grasă pentru adopție, de-aia se înverșunează s-o ducă cu orice preț.
  Și ar mai fi un motiv care să ne lămurească de ce o vor așa de vârtos : poate că fetița aia e ”donator” compatibil pentru cine știe ce bogătan.
  Să vă vindeți mamele care v-au fătat așa de netrebnici gunoaielor, nu ființe nevinovate.

 21. Nemernici nu este normal sint atitia copiiu abandonati a luato tocmai pe ea jigodi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus