În această după amiază, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Cerbăl, a fost prins sub tractorul pe care îl manevra și care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet.

Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunța că rănile sunt grave astfel că a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD, de la Arad.

accident 2 accident 1

Pentru coordonarea acțiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgență o echipă a Detașamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanță SMURD și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă.

Victima a fost preluată de elicopter conștientă, cooperantă și stabilă hemo-dinamic fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internată pentru investigații și tratament medical de specialitate.

Update: Probabil s-a rasturnat din cauza terenului denivelat. Transporta lemne, iar pe lângă tractor se aflau cei doi copii ai sai. Cel mai mare, in varsta de 13 ani, a sunat la 112.

Comentariu audio (Sursa: ISU Hunedoara):

Este al doilea accident de acest fel produs în județul Hunedoara în doar 7 zile.  Sâmbăta trecuta, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălașu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat.

Și în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus