Declaratii uluitoare facute de atacatorul de la cinematograf de seara trecuta la Timisoara, care i-a injunghiat pe doi tineri in timp ce rula filmul Pisica Verde. Individul sustine ca el doar s-a aparat si ca victimele, intre care si actorul principal din film, ar fi avut asupra lor cutitul.

Barbatul de 36 de ani se numeste Alexandru Olariu, este jurist la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta din Jebel, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru loviri si alte violente.

Am fost in legitima aparare, m-au atacat. Ei au avut cutitul. Nu este adevarat nimic. In viata mea nu am facut nicio fapta penala. Nu ii cunosteam. Nu era al meu cutitul, i-am deposedat, am reusit printr-o minune sa ii deposedez. Alta intrebare, repede„, a spus agresorul cand a fost retinut de politisti si dus in Arest.

Va reamintim, un scandal a izbucnit luni seara la cinema, in timp ce rula filmul Pisica Verde. Barbatul de 36 de ani vorbea tare in timpul proiectiei, moment in care a fost atentionat de ceilalti spectatori. Nu s-a potolit. Doi dintre spectatori, intre care chiar actorul principal din film Raul Andrici, au fost mai vehementi, astfel ca cel care ii deranja pe ceilalti a scos un cutit si i-a injunghiat pe cei doi. Cei doi au fost raniti unul la o mana, iar celalalt la brat si un genunchi.

sursa: opiniatimisoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus