O călătoare ce mânca semințe în tren și arunca, nonșalant, cojile pe podeaua compartimentului, a fost filmată și luată la rost de o tânără.

”Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra nesimțitei.

Femeia a negat că a aruncat cojile pe jos și a ripostat spunându-i tinerei să-i fie rușine că îi face observație, pentru că este mai în vârstă decât ea.

”Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

Până la urmă, femeia recunoaşte că sunt câteva coji de seminţe aruncate pe jos, dar susţine că tânăra nu avea voie să-i facă observație pentru că este mică: ”Da, sunt câteva coji de seminţe. (…) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil“. O logică ce pare să spună că lipsa de bun-simț trebuie să fie acceptată odată cu înaintarea în vârstă…

În tot acest timp, în conformitate cu civismul pe care îl demonstrează românii, niciun alt călător nu a intervenit în discuţia dintre cele două.

sursa: 3dots.ro

Un răspuns

  1. Dacă toți calatori ar reacționa asa ar fi foarte bine dar multi sfidează pe ceilalti si nu au respect pentru munca unor oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus