În urma percheziţiilor făcute de polițiști, joi dimineață, la Oficiul Poștal din Sebeș și la domiciliile a 21 de foști și actuali angajați, poștașii bănuiți că nu ar fi livrat destinatarilor corespondența expediată de instanțele de judecată au fost aduși la audieri, la sediul IPJ Alba. Aceștia ar fi semnat, în fals, dovezile de livrare pe care le-ar fi expediat instanțelor. Potrivit unor surse, perchezițiile se fac la Oficiul Poștal Sebeș și la poștași.

Reamintim că polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat, joi, 16 percheziţii pe raza municipiului Sebeș și 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeș.

Activitățile se desfășoară la două puncte de lucru ale unei firme de curierat și la domiciliile a 21 de actuali sau fost angajați ai acestora, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, aceștia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondența expediată de către instanțele de judecată din municipiul Alba Iulia și ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi și borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanțelor de judecată.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba și de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș și ai Poliției Orașului Cugir.

sursa: ziarulunirea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus