Lovitura data in puterea noptii la un loc de joaca privat pentru copii mici, in zona de sud a orasului, la Timisoara.

Modul de operare a fost unul simplu. Hotul a intrat in cladire, in jurul orei 4.00, fortand cu surubelnita un geam de la bucatarie. Apoi a inceput sa scotoceasca prin sertare si dulapuri. Nu a dat atentie aparaturii lasate de angajati la vedere, laptopuri ori camere foto, si a cautat doar bani. Individul a trecut prin toate incaperile, fiind insa atent sa nu lase deranj prea mare in urma sa.

Spargatorul a gasit aproape 5.000 de lei si, dupa ce a verificat peste tot, s-a multumit cu cat a descoperit si s-a facut nevazut.

Din nefericire pentru hot, camerele de supraveghere ale locului de joaca au surprins intreaga intamplare.

Azi dimineata pe la 4 dimineata a intrat cineva pe geam la bucatarie. A inceput sa caute prin sertare si a gasit in jur de 5000 de lei, bani pregatiti pentru taxe, trebuia sa ii ducem la contabila. A mers prin toate camerele. Am avut si aparatura in interior, laptopuri si un aparat de fotografiat, dar cel care a intrat nu a luat decat banii. Nu stim cine este. Era un om de aproximativ 30 de ani, din cate se vede pe imagini. A intrat cu manusi si lanterna, a stat maxim 20 de minute si a plecat doar cu banii. In rest toate lucrurile erau la locul lor. Au venit angajatii de dimineata si nici macar nu si-au dat seama ca a fost o spargere pana nu ne-am dat seama de lipsa banilor„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Marius Chiacu, administrator la Alfabetul Copiilor.

sursa: opiniatimisoarei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus