Noi scene teribile pe strazile din Timisoara. Nu mai putin de 3 tineri drogati, prabusiti la pamant, au fost descoperiti de trecatori la aceeasi ora, in locuri diferite din aceeasi zona din oras.

In jurul orei 14.00, s-a dat alarma la numarul de urgenta 112. Unul dintre tineri a fost gasit pe Splaiul Titulescu, un al doilea pe Pop de Basesti, iar al treilea zacea pe o saltea sub Podul Muncii.

Unul dintre ei scotea sunete ingrozitoare care i-au inspaimantat pe timisorenii care au trecut prin dreptul sau si au alertat autoritatile. Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

VIDEO: George Stefanita

Echipajele medicale au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei trei tineri aflati sub efectul drogurilor. Unul dintre ei avea tatuata pe o mana o frunza de cannabis.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili de unde provin stupefiantele care i-au adus pe tineri in starea in care au fost gasiti.

Astfel de scene, precum si altele cu consumatori ai faimosului drog ‘zombie’, sunt din ce in ce mai dese pe strazile din Timisoara, iar tineri cu varste tot mai fragede cad prada stupefiantelor.

sursa: opiniatimisoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus