La robinetele devenilor care locuiesc în centrul orașului, apa caldă are culoarea maro! Situația durează de câteva luni, iar oamenii sunt la capătul răbdării.

Devenii care locuiesc în zona centrală a municipiului se confruntă cu o problemă greu de înțeles. La numai câteva luni de la finalizarea proiectului de înlocuire și modernizare a sistemelor de distribuție a apei, la robinetele oamenilor curge apă plină cu rugină.

Este vorba despre apa caldă care curge la robinetele locuințelor din blocurile situate pe strada Iuliu Maniu, dar și din alte zone. „De câteva luni apa caldă are culoarea maro, uneori mai pronunțată, alteori mai puțin. Se întâmplă aproape în fiecare zi”, a declarat locatarul din Deva care ne-a trimis și un filmuleț realizat în această dimineață.

Contactat telefonic de Hunedoara Liberă.ro, directorul general al SC APAPROD SA Deva, Victor Arion, a declarat că problema se află în curtea Serviciului de Termoficare al Electrocentralei de la Mintia. „Problema nu este de la rețeaua noastră. Dacă și apa rece ar avea aceeași culoare, atunci ar fi problema noastră. Noi furnizăm apa Serviciului de Termoficare, care din punctele termice o distribuie prin rețelele proprii consumatorilor”, a declarat Victor Arion.

Mâine vom încerca să obținem un răspuns din partea Complexului Energetic Hunedoara cu privire la acest subiect.

Știre în curs de actualizare.

Un răspuns

  1. Pingback: SE FAC ANALIZE! Ce apă curge la robinetele devenilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus