Nervii din trafic pot duce, uneori, la pierderea răbdării, acesta fiind și cazul unui vatman din Capitală. Un șofer, posesor de BMW, bloca șinele de tramvai.

Tramvaiul avea verde la semafor, dar șoferul nu dădea niciun semn că ar dori să elibere calea de rulare. Vatmanul i-a dat mai multe semnale acustice, dar când a văzut că șoferul nu reacționează a pus tramvaiul în mișcare și l-a împins efectiv de pe șine.

sursa: stiripesurse

4 răspunsuri

 1. Bine i-a făcut la gibon !!!
  Ce-a căutat pe linie ? E mai jmecker decât restul , ceilalți sunt fraieri ! Se face că pleacă și pune frână ? După ce l-a claxonat măcar trebuia să elibereze linia , dar cocalarul era ”ocupat” cu femela cocalar din mașină. Am văzut filmul complet , jibonul ar trebui să aibă și dosar penal pentru ultraj.
  Dealtfel poliția l-a sancționat pe cocalar cu amendă și suspendarea una lună a dreptului de a conduce autovehicule. Faptul că nu s-a prezentat la poliție dovedește că jibonul ȘTIA că a încălcat legea și a făcut-o cu intenție.

 2. Garcea@Vacanta.ro' Unde era Politia rutiera ? spune:

  Sigur ca huliganismul trebuie pedepsit dar asta nu inseamna sa ne apucam sa ne facem dreptate care cuum putem. Ar fi cea mai proasta solutie….

  • Nu ar fi cea mai proastă soluție. Este singura soluție în condițiile în care ”autoritățili” nu iau nici o măsură împotriva jiboanelor. Ne-am cam săturat ca toți cocalarii să facă legea pe străzi și românii să stea ca mămăligile. Tu ar trebui să fii terifiat de ce fac jiboanele, nu de faptul că cineva mai îndrăznește să și riposteze…
   Bineînțeles, că ne-am dori să știm cu certitudine că organele plătite din greu din obolul fiecăruia dintre noi, veghează la liniștea noastră, dar nu suntem naivi…

 3. When the injustice become law , rebelion become duty !

  A spus-o un fost președinte din patria libertății (vă las pe voi să-l aflați) și NU poate fi contrazis de un om normal la cap.
  Ceea ce s-a întâmplat acolo, e doar vârful unui iceberg, comentariile de pe toate postările cu evenimentul, converg către o singură concluzie : legea nu se aplică întru apărarea cetățeanului onest și plătitor de impozite, maimuțele astea retardate își fac de cap (nu numai în trafic) , iar atunci când cineva ”îndrăznește” să se opună anormalului atrage valuri de simpatie !
  Iar stimate ”Unde era Poliția rutiera ?” dacă întrebarea dumitale nu este retorică , atunci îți pot spune că era acolo unde este și respectul autorităților române față de cetățeanul onest, contribuabil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus