După ce miercuri, hunedoreanul Vili Rupa a fost arestat la domiciliu pentru o crimă petrecută în anul 1998, joi, acesta a cerut permisiunea instanţei de a părăsi locuinţa.

Tribunalul Hunedoara a admis cererea, Vili Rupa putând să plece de acasă vineri, 28 noiembrie, începând cu ora 8.00, la Spitalul Municipal Hunedoara pentru un consult medical şi tratament. Totodată, acesta are voie să părăsească domiciliul zilnic în intervalul orar 13.00-13.30 pentru a-şi cumpăra cele necesare traiului şi medicamente.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | “Justiţiarul de Hunedoara”, acuzat de o crimă comisă în 1998

Un răspuns

  1. N-am nici o raspundere pentru moartea acelei persoane si nu fug de o raspundere pe care nu o am ,am 14 ani de zile de cand am fost eliberat din inchisoare si pana acum doua zile nu am mai fost in inchisoare .Este o razbunare a procurorilor pe mine pentru ca am demonstrat in acte ce inseamna sa fi un justitiar al dreptatii .Am solicitat dreptul de a face un tratament medical pentru ca am facut un test de glicemie si m-ia iesit 505 si la un stres mai mare pot face o comotie si plec fara viza de intoarcere din aceasta lume .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus