Deși rezultatele Recensământului din 2011 spun că Deva are doar 61.123 de locuitori, reprezentanții Primăriei susțin că cifra este mai mare cu aproximativ 10.000!

Reprezentanții Primăriei Municipiului Deva au dat publicității un comunicat de presă prin care anunță măsurile care sunt luate la nivelul localității pentru buna desfășurare a campaniei electorale și a scrutinului din 25 mai. În comunicat se arată că, pe raza Devei vor fi organizate 46 de secții de votare, și că numărul alegătorilor cu drept de vot este de 60.617.

„Conform datelor furnizate la data de 28.01.2014 de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, municipiul Deva număra 71.021 de locuitori, din care 60.617 persoane cu drept de vot”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al Primăriei Deva. Rezultatele Recensământului 2011 contrazic datele oficiale ale administrației locale. Astfel, potrivit rezultalelor finale, în Deva trăiesc 61.123 persoane din care 10.659 cu vârste cuprinse între 0 și 19 ani.

În aceste condiții se ridică un singur semn de întrebare: vor avea europarlamentarele soarta referendumului din 2012?

3 răspunsuri

  1. Acestea sunt listele pe baza carora CCR a invalidat referendumul din 2012… Ce nu va convine? Contraziceti Curte Corupta a Romaniei? Urat din partea voastra.

  2. florin@oprea.org' Florin Oprea spune:

    Baiatu’, mai pune mina pe o carte: este diferenta intre lista electorala si lista de la recensamint.

    • ai dreptate…este diferenta intre lista electorala si lista de la recensamant…lista electorala intotdeauna ii contine si pe cei morti care inca mai voteaza 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus