Ședința are loc de la ora 11 la sediul Inspectoratului Școlar Județean.

Ordinea de zi a ședinței este următoarea:

  1. Prezentarea Raportului semestrial privind stadiul de implementare a Planului de acțiuni pe anul 2018 pentru realizarea în județul Hunedoara a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.
  1. Informare privind activitățile desfășurate de structurile deconcentrate și autoritățile administrației publice locale pentru începerea în condiții de siguranță a anului școlar 2018-2019 (material comun întocmit de ISJ Hunedoara, IPJ Hunedoara, IJJ Hunedoara și ISU Hunedoara).
  1. Informare privind situaţia autorizării sanitare a unităţilor de învăţământ din judeţul Hunedoara la începutul noului an școlar 2018-2019.
  1. Diverse

Biroul de presă

Un răspuns

  1. Judetul Hunedoara , cea mai mica dezvoltare fata de judetele limitrofe . Deva si Hunedoara nu au descarcare de pe autostrada (doar o intoarcere in drum la Soimus ,de rasul curcilor ) , pe cand Sebesul (25 000 de locuitori are 3 (trei ) . Oare fara prefectura si Consiliu Judetean , nu era mai bine ? Apropo spre a nu stimula cresterea turismului , montan si dezvoltarea pensiunilor pe Raul Mare , Prefectura si Consiliul Judetean tin inchis drumul spre Poiana Pelegii ! Ce mai e de comentat ? Nu mai vorbesc de aeroportul de la Saulesti ! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus