Acesta a fost primar al municipiului în perioada 2012 - 2016

Viorel Arion și-a anunțat candidatura pentru postul de primar al municipiului Hunedoara din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). El a mai deținut această funcție în perioada 2012 – 2016.

Viorel Arion a fost, pe rând, senator de Hunedoara, din partea PNL, începând cu 2004. A încheiat mandatul în 2008, dar, între timp, în 2007 a părăsit PNL și s-a înscris în PLD, formațiune politică înființată de Theodor Stolojan. PLD a fuzionat cu PD, astfel că în 2008, Viorel Arion a candidat din partea PDL pentru un mandat de deputat în Colegiul nr. 7 Hunedoara, pe care l-a și câștigat. În 2012 a intrat în cursa electorală pentru postul de primar al municipiului Hunedoara, mandat pe care l-a câștigat la 767 de voturi diferență față de al doilea clasat. În 2016 a candidat din nou, de această dată din partea PNL, dar a pierdut în fața lui Dan Bobouțanu, care a obținut mandatul cu 554 de voturi avans față de Arion. Acesta din urmă a devenit consilier local din partea PNL. În ianuarie 2017, Viorel Arion a fost schimbat din postul de președinte al Organizației Locale Hunedoara a PNL și, ulterior, exclus din partid, astfel că a pierdut și postul de consilier local. Și-a înființat un partid local, UPH – Uniunea pentru Hunedoara, dar a decis apoi să lucreze o perioadă alături de formațiunea lui Victor Ponta – Pro România, însă, de câteva luni, el a devenit președinte PMP Hunedoara.

Un răspuns

  1. florinsandu_ro@yahoo.com' Sandu Florin spune:

    Arion, cel mai slab primar. Amic cu minoritățile galagioase și cu interlopii. Sper sa rămână în mocirla care și-a pregătit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus