Politicienii hunedoreni, în ipostaze mai puțin cunoscute publicului larg.

Prefectul Sorin Vasilescu a surprins pe toată lumea venind la ceremonie doar în costum. Asistenţa “şi-a revenit” după protocol, când prefectul a îmbrăcat paltonul călduros.

DSC_3511

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor a preferat compania militarilor. Şeful administraţiei judeţene nu s-a aşezat în rândul politicienilor la festivităţi ci alături de doi ofiţeri ai Armatei Române.

DSC_3649

Deputatul Laurenţiu Nistor a insistat să-i transmită ceva vicepreşedintelui PNL Costel Avram. Ceva amuzant…

DSC_3701

Dorin Gligor a fost singurul dintre personalităţile publice invitate să ia cuvântul care nu şi-a citit de pe foaie discursul.

DSC_3692

Primarul Devei Petru Mărginean s-a numărat printre puţinii politicieni care nu au fost îmbrăcaţi în ţinute de iarnă, ignorând vremea de afară.

DSC_3740

Deputatul Mircia Muntean, altădată în centrul atenţiei tuturor evenimentelor publice, a stat vineri undeva în spate, în rândurile 3-4.

DSC_3718

Costel Avram a avut lucruri interesante să-i transmită noului şef de la CJ Hunedoara.

DSC_3907

Deputatul Bogdan Ţîmpău a fost luat prin surprindere de frigul de afară, dar a îndurat cu stoicism capriciile zilei de 3 aprilie, având în vedere că abia a scăpat de răceală.

IMG_1143

Subprefectul Gabriel Samoilescu a trebuit să răspundă la un telefon urgent…

IMG_1276

PS GURIE, Episcopul Devei şi Hunedoarei nu s-a mai aşezat de această dată lângă politicieni, acesta preferând compania celorlalţi invitaţi la eveniment.

IMG_1280

Scurte amabilităţi între deputatul Bogdan Ţîmpău şi Episcopul Devei şi Hunedoarei.

IMG_1367

 

2 răspunsuri

  1. Avram si Nistor doi penali smenari de la tara care se gandesc cu lacomie numai la buzunarul lor si ce smenuri sa mai faca. Probabil puneau la cale o noua lovitura si isi spuneau la ureche cum sa imparta prada de pe spatele cetatenilor.

  2. PS GURIE langa LAVU membru marcant al PCR cu convingeri clar exprimate de tip sovietic?! Parca biserica era prigonita de catre comunisti, acum stau alaturi (vezi campania pt. prezidentiale cand Patriarhul Daniel ii canta lui DRAGNEA “VREDNIC ESTE….”) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus