Poliţiştii hunedoreni au depistat în două zile nu mai puţin de 471 de abateri de la limita legală a vitezei.

În perioada 20 – 22 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara au efectuat o acţiune cu efective mărite pe linia nerespectării regimului legal de viteză, ocazie cu care au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 69.170 lei, fiind astfel constatate 471 de abateri.

În urma acţiunii, poliţiştii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 41  de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism cu viteza de 110 km/h pe DN7, pe raza localităţii Mintia.  În acest caz,poliţiştii rutieri au dispus reţinerea permisul de conducere al bărbatului în vederea suspendării dreptului  de  a conduce autovehicule şi au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 877,5 lei. Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în  vârstă de 42 de  ani, din judeţul Timiş, care conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h pe DN 68A, în localitatea Abucea. Şi în acest caz, poliţiştii  au luat măsura reţinerii permisului de conducere şi i-au  aplicat conducătorului auto o sancţiune contravenţională în valoare de 877,5 lei.

Un răspuns

  1. japca pe fata , politistii stau la panda numai sa te prinda!!! ,iar amenyile sunt excesib de mari , ai salar 900 si dai amenta 850 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus