Un om de afaceri din comuna Bretea Română a donat viziere de protecţie poliţiştilor locali din Deva, aflaţi şi ei în prima linie în lupta cu virusul COVID-19.

 80 de viziere şi soluţii dezinfectante pentru maşinile cu care oamenii legii îşi desfăşoară munca pe teren au ajuns la Poliţia Locală de la firma Continental Berries. Gestul de solidaritate i-a impresionat pe oamenii legii care spun că orice echipament şi materiale de protecţie sunt binevenite pentru ei în această perioadă dificilă.

Poliţiştii locali îi mulţumesc antreprenorului care s-a gândit la siguranţa şi sănătatea lor şi a cetăţenilor cu care vin în contact pe stradă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sau în alte locuri unde este nevoie de ei.

 Omul de afaceri a donat 60 de viziere de protecţie şi Primăriei Municipiului Deva. Acestea au fost distribuite angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă care asigură livrarea alimentelor de strictă necesitate pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu şi pentru persoanele de peste 65 de ani care solicită ajutor în această perioadă.

Compartiment Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus