O echipă condusă de administratorul public al județului Hunedoara a efectuat o vizită de lucru în teren în două zone care necesită o atenție sporită din partea CJ Hunedoara

COMUNICAT DE PRESĂ

Luni, 8 aprilie 2019, o echipă condusă de administratorul public al județului Hunedoara, domnul Costel Avram, a efectuat o vizită de lucru în teren în două zone care necesită o atenție sporită din partea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara.

În primul rând, reprezentanții CJ Hunedoara împreună cu primarul comunei Hărău, domnul Lucian Albu Weber, au evaluat situația de la kilometrul 8+500 al DJ 761 Banpotoc – Vărmaga – Nojag unde, la sfârșitul acestei ierni, s-a produs o alunecare de teren care a antrenat stânci de pe versanți și a blocat complet partea carosabilă.

„Acest drum a fost închis circulației publice până la 31 martie, conform unei hotărâri a Consiliului Județean însă, pentru a putea fi redeschis în condiții de siguranță, sunt necesare lucrări de intervenție care trebuie executate de o firmă specializată în detonări pentru împușcarea versantului. În caz contrar, există pericolul unor noi alunecări și nu ne putem permite așa ceva”, a declarat Costel Avram.

Abia după efectuarea acestor lucrări, drumul va fi redeschis circulației publice.

Al doilea obiectiv care a fost evaluat de echipa de la CJ Hunedoara este DJ 705 Geoagiu – Balșa. Aici, împreună cu primarul orașului Geoagiu, domnul Vasile Cărăguț, reprezentanții administrației județene au stabilit că pe sectorul de drum cuprins între halta Geoagiu și oraș sunt necesare lucrări de plombare a gropilor apărute după anotimpul rece. De asemenea, pe sectorul cuprins între Geoagiu și Bozeș, sunt necesare lucrări de întreținere și reparații (plombe și covor asfaltic) care vor demara în cel mai scurt timp.

„Drumul de la Geoagiu este foarte important pentru noi nu numai pentru faptul că deservește o comunitate însemnată, ci și pentru că este principala cale prin care turiștii ajung în stațiunea Geoagiu Băi. Or, în condițiile în care ne dorim o dezvoltare a turismului, este necesar să investim în infrastructură”, a mai spus administratorul public al județului.

Biroul de presă

IMG-20190408-WA0009

IMG-20190408-WA0006

4 răspunsuri

  1. trebuia sa vedeti si Barsau Nojag Varmaga;umblati pe drumuri care nu sunt circulate

  2. ioan.ruja@Yahoo.com' Buchholzer spune:

    Va rugam verificați și porțiunea Soimus -Boholt plin de gropi si trversari de apa și canal astupate cu pământ de ani de zile care este drum județean pe care se transporta apa minerala cu camioane TIR de mare tonaj zilnic și pe care firma care are sarcina de întreținere nu a făcut nimic de ani de zile Mulțumirile le veți primi în 26 Mai !!!

  3. Soimus-Boholt un dezastru de drum , inclinat si plin de denivelari pe un sens.

  4. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

    Vizitele lor in teren, numai in ani electorali. In rest nu auzi si nu vezi urma de ei. Vreti voturi acum si repede iesiti din vizuina si va KKti pe voi ca faceti si dregeti…si bineinteles, totul ramane la stadiul de promisiuni. Nu meritati nici sa tragem pamant pe voi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus