În plină criză a echipamentelor de protecție, vă prezentăm un exemplu pe care ni l-am dori susținut și multiplicat în cat mai multe locuri din județ și din țară. Este vorba despre tineri care au decis să se implice, punând la dispoziție timpul lor și resursele lor.

Iuliana Dudaș este o tânără antreprenoare din municipiul Brad, care se implică în sprijinirea celor care luptă în prima linie împotriva noului virus Covid – 19.

„Într-adevăr, recunosc, până acum câteva zile nu știam exact din ce e compusă o vizieră, dar Ioana m-a învățat. Am organizat o colaborare de care sunt tare mândră, cu băieții de la Pixelstrat.com (Codruț Zaharia, Robert Kedves, Gabriel Ianc, Claudiu Traciuc) ei sunt „vinovații” de la Pixel Strat). Ei s-au ocupat de partea cu printatul (aici recunosc, nu mă pricep nici acum. Și vestea extraordinară este că, astăzi (joi – n.r.) finalizez partea cu elasticul,  (asta știu să fac) – tăiat, cusut și atașat pentru fiecare vizieră, și le DONĂM către: Spital Brad (pediatrie, contagioase, ginecologie, urgențe, suspiciune Covid, cardiologie, chirurgie, diabet, laborator, radiologie, pneumologie, interne, ORL), medici de familie din Brad, Ribița, Baia de Criș,  Crișcior, Buceș, Bucureșci, Vălișoara, Blăjeni,Vața), pompieri și SMURD, precum și către sanatoriul din Brad”, a postat pe Facebook Iuliana Dudaș.

 

dudas 1

Tinerii și-au propus ca în perioada următoare să confecționeze cel puțin 800 de viziere și să împartă în tot județul celor care au nevoie.

„Au ajuns să doarmă cu rândul, pe timp de noapte, pentru a nu opri producția. Și asta, pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulți oameni care la rândul lor să poată să îi îngrijească pe cei aflați în suferință”, spune Iuliana.

Costurile de achiziție și producție a acestor viziere au fost până acum suportate de acești tineri, care însă s-ar bucura nespus dacă ar primi sprijin și din partea comunității.

Astfel, cei care doresc să-i ajute pentru a procura materia primă, pot dona orice sumă în contul

IBAN Beneficiar: RO73INGB0000999905170958, Moneda: RON

Nume Beneficiar: Ioana Alexandra Marina

Banca Beneficiar: ING Bank București Centrala

Cod SWIFT: INGBROBU

dudas 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus