O companie aeriană din Irlanda de Nord caută în România 100 de însoţitori de zbor. Candidații trebuie să reziste în condiții de stres, să vorbească fluent limba engleză și să fie buni înotători. Cei selectați vor semna în 2015 un contract cu firma nord-irlandeză pe o perioadă de trei ani.

Atractivă financiar și din punct de vedere al carierei, oferta a atras încă din prima zi doritori. Sebastian are 35 de ani și lucrează pentru o companie din Oradea, ca angajat la controlul calității. A fost primul care și-a depus CV-ul pentru a pleca în Irlanda.

„Vreau să acumulez cât mai multă experiență în orice activitate și acest loc de muncă ar fi o provocare pentru mine. Din punct de vedere financiar reprezintă un motiv în plus ca să mă angajez. Nu am rău de înălțime, am mai zburat cu avionul de pasageri, spune Sebastian Sâna.

Condițiile nu sunt greu de îndeplinit: trebuie să scrie şi să vorbească fluent limba engleză…

„Să fie buni înotători și să fie dispuși să facă față și să fie capabili să facă față la situații extreme”, explică Simona Burdean, consilier Eures.

„Și persoanele scunde își pot depune CV-ul pentru această ofertă. Compania irlandeză cere o înălțime minimă de un metru și 57 de centimetri”, a descoperit Laura Breb, reporter Digi24 Oradea.

Cei selectaţi vor urma un curs de specializare în Irlanda. Ei vor plăti un avans de 299 de euro, iar restul până la 2.699 de euro va fi achitat după absolvire. La terminarea cursului, participanţii primesc o primă de 1.200 de euro.

Oferta este o premieră pentru sistemul Eures.

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus