Câteva zeci de angajaţi ai structurilor ce aparţin de Ministerul Afacerilor Interne din județul Hunedoara, însoțiți de prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely, au fost prezenți marţi la sediul Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine Hunedoara.

Reprezentanți ai Prefecturii Hunedoara, ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Decebal” și ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” au donat sânge, în cadrul unei acţiuni de conştientizare a populaţiei asupra importanţei acestui gest.

„Este nevoie acută de sânge în județul Hunedoara. Ca atare, ne-am mobilizat şi sperăm că exemplul pe care-l dăm noi va fi îmbrăţişat de cât mai multă lume. Am discutat aceste lucruri şi în cadrul Colegiului Prefectural şi am solicitat ca toate instituţiile din judeţ să se implice în această campanie de conştientizare a populaţiei privind necesitatea acestui act, care, până la urmă, este unul de conştiinţă civică, prin care putem salva multe vieţi, ceea ce ne şi dorim”, este mesajul transmis de prefectul judeţului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus