O grupare specializată în contrabandă cu ţigări a ajuns în vizorul poliţiştilor, care fac astăzi zeci de percheziţii domiciliare.

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 37 de percheziţii la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări.

30 de persoane vor fi conduse astăzi la audieri, informează un comunicat de presă al IGPR remis Agerpres. Potrivit sursei citate, percheziţiile sunt efectuate în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi.

Din cercetări au reieşit indicii că, în cursul anului 2017, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi. Pachetele de ţigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova”, se arată în comunicatul de presă.

Cel puţin 30 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri. La acţiune participă şi jandarmi.

DC NEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus