Miercuri, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar putea pune capăt mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara al lui Mircea Moloţ.

Procesul de incompatibilitate se află la final

Curtea Supremă judecă recursul formulat de Mircea Moloţ faţă de soluţia pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia care a dat câştig de cauză Agenţiei Naţionale de Intergitate, cea care l-a declarat incompatibil pe Mircea Moloţ în luna mai 2012.

Procesul început în 4 decembrie 2013 se află miercuri la al 12-lea termen după ce avocaţii preşedintelui suspendat al CJ Hunedoara au cerut de două ori recuzarea completului de judecată.

Dosarul este la final, iar judecătorii pot anunţa miercuri o soluţie sau un nou termen pentru pronunţarea soluţiei definitive.

Dacă recursul lui Mircea Moloţ va fi respins, preşedintele CJ Hunedoara îşi va pierde mandatul înainte de expirarea termenului legal.

CITEŞTE ŞI: Mandatul de preşedinte al lui Mircea Moloţ s-ar putea încheia înainte de termen

Conflictul de interese se judecă la Timişoara

Joi, 22 ianuarie, Mircea Moloţ este chemat din nou în faţa judecătorilor, de această dată la Curtea de Apel Timişoara. Aici, magistraţii judecă pe fond procesul deschis de Mircea Moloţ împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate care l-a găsit pe preşedintele CJ Hunedoara în conflict de interese.

Soluţia care va fi pronunţată la Timişoara nu va fi însă una definitivă, aceasta putând fi atacată cu contestaţie la instanţa superioară.

CITEȘTE ȘI:

SONDAJ | Ar fi bine să revină MIRCEA MOLOȚ la șefia Consiliului Județean?

Ce face MOLOŢ dacă scapă de arestul la domiciliu

BOMBĂ: Şefii PNL nu-l mai văd pe MOLOŢ în viitor

SURSE: MOLOŢ S-A AUTOSUSPENDAT DIN PNL

Ce obligaţii are Moloţ în arestul la domiciliu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus