O ședință maraton va începe la ora 16.

Vineri, de la ora 16, la sediul Inspectoratului Școlar Județean, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Deva.

Pe ordinea de zi sunt înscris nu mai puțin de 35 de proiecte de hotărâri care vor fi dezbătute și supuse votului în plen.

Cel mai important punct este aprobarea bugetului municipiului Deva pe anul 2018, însă sunt așteptate dezbateri aprinse și la proiectul privind contractul de concesiune a transportului public local, respectiv înființarea unei societăți comerciale cu acest profil.

Tot vineri este și primul test pentru alianța PSRo-ALDE, anunțată încă de ieri de Mircea Moloț și Răzvan Mareș. La vot, cei 7 consilieri ai celor două formațiuni ar urma să se comporte ca un grup unitar. Rămâne de văzut dacă socoteala de la partid va bate cu numărătoarea voturilor.

De cealaltă parte, primarul Florin Oancea nu are motive de îngrijorare întrucât, odată cu repunerea în drepturi a viceprimarului PSD Ovidiu Moș, se poate baza pe voturile celor 6 consilieri social-democrați la care se adaugă partenerii de la UDMR, doi la număr, și dizidenta din PSRo, Andreea Ciobanu.

 

Un răspuns

 1. Ilici@kgb.org' Si se facu Consens !... spune:

  Ei, daca PSD si PNL si-au dat mana s-a rezolvat ! La robinetele din Deva va curge lapte intre orele 7:00-15:00, miere intre orele 15:00-22:00 si rachie intre orele 22:00 si 24:00. Intre orele 24:00 si 7:00, pauza de odihna si altele.
  Pai n`avea dreptate Toarasu` Ilici cu consensu`lui ? Ce-au cerut liberalii ?
  Consen sa fie da` sa stim si noi, sa mananca si gura noastra ceva…
  Cum ziceau Bratienii ? Prin noi insine ?
  Cu partidul lui Dragnea al Vioricai (din Videle…) si al lui Tudorica (de la Justitie…) trebuie prelungit programul de rachie pana dupa alegerile viitoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus