Seria de manifestări cultural – religioase se va desfăşura în perioada 24 – 29 iunie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei

Programul manifestărilor este următorul:

 

Luni, 24 iunie 2019, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva va avea loc un spectacolul folcloric SATULE, GRĂDINĂ MÂNDRĂ, susținut ansamblul profesionist Drăgan Muntean și de reputații artiști hunedoreni de muzică populară: Ciprian Roman, Cristian Fodor, Ovidiu Olari, Lorena Pascu, Alisa Toma, Ana Anuțoiu, pr. Valentin Crainic și ansamblul popular Ritmuri Zărăndene al comunei Băița.

Marți, 25 iunie 2019, începând cu ora 18:00, în Sala Șemineului de la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie Satul românesc – un paradis pierdut, urmat de un seminar de artă fotografică, ambele susținute de artistul  SORIN ONIȘOR.        

 Miercuri, 26 iunie 2019, începând cu ora 18:00, la sala Teatrului de Artă din Deva va avea loc recitalul de muzică folk și poezie BUCHET DE REVERII, susținut de maestrul DOREL VIȘAN și artiștii folk MIRCEA VINTILĂ și CĂLIN BÂRCEAN.

 Joi, 27 iunie 2019, începând cu ora 18:00, la sala Teatrului de Artă din Deva va avea loc conferința intitulată CREȘTINUL ÎN CETATE, susținută de către domnul profesor ADRIAN PAPAHAGI de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca.

 Sâmbătă, 29 iunie 2019, în ziua de prăznuire a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, începând cu ora 9:00,  la Catedrala Episcopală din Deva, se va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească cu ocazia celui de-al doilea hram al acesteia.

La toate aceste eveninemnte cultural – religioase intrarea va fi liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus