Aproape toate localitățile din județ vor participa la acest eveniment

 

„Let’s Do It, Romania!” se pregătește de cea de-a opta zi de Curățenie Națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe 18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură.

 

Această zi se dorește a fi o conștientizare a faptului că protejarea mediului înconjurător trebuie să reprezinte un stil de viață, nu doar un eveniment sărbătorit într-o zi anume. În fiecare an, această zi încearcă să ne amintească fiecăruia dintre noi că un mediu curat este un mediu sănătos.

 

La nivelul județului Hunedoara, acțiunile premergătoare evenimentului s-au desfășurat în parteneriat cu A.D.I. S.I.G.D. HUNEDOARA. Până la momentul actual, au confirmat implicarea 53 de UAT-uri: Baia De Criș, Băița, Blăjeni, Brad, Buceș, Bucureșci, Bulzeștii de Sus, Crișcior, Luncoiu de Jos, Ribița, Tomești, Vața de Jos, Vălișoara, Pui, Râul de Mori, Sarmizegetusa, Sălașu de Sus, Sîntămărie Orlea, Totești, Băcia, Bătrâna, Beriu, Boșorod, Brănișca, Cârjiți, Certeju de Sus, Deva, Dobra, Geoagiu, Ghelari, Hărău, Hunedoara, Lelese, Mărtinești, Orăștie, Orăștioara de Sus, Peștișu Mic, Romos, Simeria, Șoimuș, Teliucu Inferior, Toplița, Turdaș, Vețel, Zam, Aninoasa, Baru, Bănița, Lupeni, Petrila, Petroșani, Uricani și Vulcan.

 

Un concept unic în România, care a adunat împreună românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ong-uri sau persoane publice.

 

Așadar, în perioada următoare, urmează să încheiem parteneriate și cu alte instituții și companii, care ne-au fost alături an de an și de ce nu, cu parteneri noi.

 

Dacă vrei să contribui la un județ mai curat, hai și tu alături de cei aproape 2 milioane de voluntari care vor face curățenie în toată țara într-o singură zi.

Sursa: letsdoitromania.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus