În vederea marcării Zilei Poliţiei Române, poliţiştii hunedoreni desfăşoară, şi în acest an, o serie de întreceri sportive.

În perioada 13-23 martie, asociaţia “Club Sportiv Parângul” a poliţiştilor hunedoreni va organiza competiţii de şah, tenis de câmp, înot, tenis de masă, tir, cros 4.000 de metri, respectiv 3.000 de metri, săritură în lungime, viteză 100 metri, paint-ball, pescuit sportiv şi fotbal, competiţii la care s-au înscris în vederea participării peste 300 de poliţişti. Competiția de fotbal se va desfășura pe 2 serii: Valea Jiului și Valea Mureșului, în ziua de 20 martie. Supercupa se va disputa între câştigătoarele celor două serii iar echipele de pe locul 2 vor lupta pentru Cupa Ligii, echipele fiind formate din 12 jucători.

O iniţiativă inedită o constituie desfăşurarea, în data de 15 martiea manifestării ciclistice “Turul celor trei cetăţi”, care constă în parcurgerea pe bicicletă a distanţei Deva – Alba Iulia, respectiv Sibiu – Alba Iulia. La competiţia ciclistică s-au înscris 15 poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Sibiu, Alba şi Hunedoara. Deplasarea participanţilor se va face în afara orelor de program, în condiţii de trafic deschis, cu respectarea legislaţiei privind circulaţia bicicletelor pe drumurile publice, iar bicicliştii vor purta echipament de protecţie. Prin acest eveniment sportiv, ajuns la a doua ediţie, după “Ştafeta Prieteniei” din 2013, când poliţiştii din cele 6 judeţe limitrofe judeţului Hunedoara au parcurs, pe bicicletă, în sistem ştafetă, distanţa dintre reşedinţele respectivelor judeţe şi municipiul Deva, poliţiştii doresc să promoveze bicicletele ca mijloc alternativ, ecologic şi eficient de locomoţie în mediul urban dar şi respectarea regulilor de circulaţie şi a respectului faţă de toţi participanţii la traficul rutier.

IPJ Hunedoara

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus