Dacă Crăciunul este perioada dvs. preferată a anului și îl așteptați pe Moș Crăciun cu nerăbdare cu o emoție incomparabilă, este posibil să fiți o persoană pasionată de Crăciun.

Uitați-vă la aceste semne pentru a vedea cât de mult sunteți cu adevărat pasionat de Crăciun.

1. Colindele și cântecele de Crăciun nu pot fi difuzate niciodată prea devreme

Intrați într-un magazin în noiembrie și auziți un cântec de Crăciun cu cel mai mare zâmbet și încântare pe față. În timp ce vă uitați în jurul magazinului, așteptându-vă să vedeți mai multe zâmbete, descoperiți că alte persoane nu sunt atât de fericite și sunt adesea însoțite de plângeri nemulțumite de faptul că „Încă nu suntem încă în decembrie!” Dar acest lucru nu vă împiedică să cântați toate versurile. Și da, asta include hitul festiv al lui Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You”. Și să nu uităm colindele de Moș Crăciun!

Nu așteptați până când posturile de radio încep să difuzeze melodii de Crăciun. Desigur că nu. Aveți preferatele dvs., pe care începeți să le ascultați cu luni întregi înainte de decembrie.

2. Puloverele de Crăciun devin uniformă în decembrie

Lânos, călduros și distractiv, aveți o gamă întreagă de pulovere festive, de la unul pufos cu nasul Rudolph roșu intermitent până la un pulover clasic cu model de fulgi de zăpadă. Fiecare se potrivește unei ocazii festive diferite.

3. Încercați să vizitați cât mai multe evenimente de Crăciun

Faceți cercetări pentru a afla orele, datele și locurile pentru cele mai bune evenimente de Crăciun din jur, fie că sunt piețe, spectacole de lumină sau petreceri. Vă umpleți calendarul cu festivități pentru a vă menține nivelul de emoție pe tot parcursul sezonului, până la ziua cea mare a lui Moș Crăciun.

4. Sunteți un fan dedicat al filmelor de Crăciun

Vorbind despre Die Hard, nu sunteți foarte sigur dacă poate fi clasificat ca un film de Crăciun, dar vă plac toate filmele festive, de la clasice precum It’s a Wonderful Life și Miracle on 34th Street până la comedii, cum ar fi ca Singur Acasă, Elf și Scrooged.

5. Petreceți o mulțime de timp și depuneți mult efort pentru decorațiuni festive

Cumpărăturile pentru noi lumini, globuri și beteală vă umple de fericire. Știți deja exact cum va arăta bradul dvs. de Crăciun, împreună cu decorațiunile și decorul mesei.

6. Cumpărați prea multe cadouri

Nu numai că știți deja ce vreți să primiți cândva în luna august, ați și planificat ce cadouri le veți face tuturor celorlalți din cercul dvs. de prieteni și familie. Știți gama de prețuri, cunoașteți cadourile, ambalajul și detaliile personale la care nimeni altcineva nu s-ar gândi. Ați planificat totul.

Este ușor să exagerați cu cumpărăturile de Craciun și, înainte de a vă da seama, cadourile de sub brad nu mai sunt într-un cerc destul de îngrijit, ci se revarsă în toate direcțiile.

7. Răspândirea emoției și a veseliei de Crăciun este misiunea dvs. anuală

S-ar putea să îi iritați pe unii dintre prietenii și membrii familiei, dar nu veți renunța niciodată să vorbiți despre cat de grozav este Crăciunul și să încercați să îi faceți pe ceilalți să se simtă la fel de entuziasmați.

8. Vă gândiți mult prea mult la cina de Crăciun

Masa de Crăciun este punctul culminant culinar al anului dvs. Pur și simplu nu vă puteți sătura de preparate și decorațiuni, așa că petreceți o cantitate excesivă de timp visând cu ochii deschiși despre cina dinaintea zilei lui Moș Crăciun.

9. Planificați perioada de sărbători cu luni înainte

Nimic nu vă va împiedica să vă bucurați de perioada preferată a anului. Aveți grijă să vă planificați perioada de vacanță de la muncă cu mult timp în avans și să vă faceți planuri cu prietenii și familia în timp util.

10. Ați vrea să fie Crăciun în fiecare zi

La fel cum cântă în piesa Wizzard, chiar v-ați dori să fie Crăciun în fiecare zi. Dar, deși știți că nu poate fi, întindeți și vă bucurați de festivități cât mai mult posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus