Cinci dintre primarii PNL care au cerut înlocuirea lui Bogdan Țîmpău din fruntea organizației județene s-au întâlnit astăzi la București cu Alina Gorghiu, co-președinte al acestei formațiuni politice. Este vorba despre primarii comunelor Pui, Crișcior, Ilia, Șoimuș și Luncoiu.

Primarul comunei Ilia, Marius Omotă, a declarat pentru Hunedoara Liberă că în urma discuțiilor purtate, s-a convenit ca Biroul Politic Național să ia o decizie privind situația creată la Hunedoara până cel mult în data de 1 august. Ședințele BPN au loc în fiecare zi de luni, astfel că o decizie ar putea fi luată și în data de 25 iulie.

Primarii sunt nemulțumiți de felul în care Bogdan Țîmpău a gestionat situația organizației, după înfrângerea în alegerile locale.

„Noi nu am fost chemați să facem o analiză a rezultatelor. Toată lumea este nemulțumită. Așteptăm decizia BPN al PNL. Eu o voi respecta. Să știți că aproape toată organizația este nemulțumită, urmează alegeri și noi nu facem nimic, iar PSD se mobilizează”, a declarat Marius Omotă.

Ovidiu Furdui, primarul comunei Crișcior, a spus că reprezentanții primarilor i-au explicat Alinei Gorghiu ce se întâmplă în organizație.

„Ne-a spus că multe dintre cele relatate de noi nu s-au știut la nivelul conducerii centrale și ne-a asigurat că o decizie va fi luată cât mai repede”.

Pe lista nemulțumiților au semnat și câțiva consilieri județeni, printre care se numără Oana Frânc, Ovidiu Vlad, Dan Magheru sau Ionuț Șimon, dar și fostul primar al Hunedoarei, Viorel Arion, precum și mai mulți consilieri locali. În schimb, niciunul dintre parlamentarii de Hunedoara nu au semnat lista.

2 răspunsuri

  1. alexandru.s@gmail.ro' alexandru spune:

    Sigur , ca nu stiu cei de la centru, despre cate porcarii a facut acest Tampau, stie ca el nu a respectat Statutul PNL. Stie cineva ca a impus catorva candidati de primari, ca sa poata candida sa nu devina presedinti de oranizatii, cu toate ca asa era prevazut in Statut! Ex. Cateva comune, Hunedoara si cred Simeria!
    A ridicat cineva aceasta problema?

  2. A facut o lista de consilieri judeteni pe sub masa si de frica sa nu fie invalidata a convocat sedinta de birou la Petrosani. Asta ,Gligor si slugoiul de Antal au distrus cea mai puternica organizatie.Unde a fost mimoza aia de la Bucuresti pana acum? A trebuit sa bata drumul primarii ca salveze ce se mai poate din Pnl. L-a pus pe Gligor presedinte la Deva asta nu dupa ce a luat bataie la el acasa la Brad! Si-au impartit functiile intre ei si au crezut ca trag prostii pt ei sa—i faca parlamentari. ORDiNARi ,JEGURi,GUNOAIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus