Aurel Niculescu (foto) a renunţat la toate funcţiile pe care le deţinea în conducerea Complexului Energetic Hunedoara.

S.C. Quest Advisors S.R.Lse va ocupa de recrutarea noilor candidaţi pentru funşia de director general al Complexului Energetic Hunedoara.

“În conformitate cu OUG 109/2011, Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. a selectat S.C. Quest Advisors S.R.L pentru a o asista în procesul de selecţie a poziţiei de Director Genera”, se arată într-un comunicat al CEH.

Candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de criterii:

CRITERII DE RECRUTARE ŞI SELECŢIE

Criterii obligatorii:

1. Absolvent/ă de studii superioare in domeniul tehnic, economic sau juridic;

2. Experienţă profesională relevanta de minim 10 ani;

3. Experienţă de minim 3 ani în top managementul unei companii cu cifră de afaceri mai mare de 50 milioane euro;

4. Experienţă în elaborarea şi implementarea de strategii de dezvoltare, optimizare şi restructurare de

companii/divizii;

5. Experienţă relevantă în consultanţă în management sau în activitatea de conducere a unor

întreprinderi publice ori societăţi comerciale din sectorul privat;

6. Fluenţa în limba engleză;

7. Integritate, etică, profesionalism;

8. Abilităţi de comunicare interpersonală;

9. Determinare.

Criterii care constituie avantaje:

1. Studii post-universitare de tip MBA/ EMBA;

2. Cunoştinţe de guvernanţă corporativă (legislaţia);

3. Experienţă în funcţii de conducere în companii din sectorul energetic;

4. Abilitatea de a se adapta şi de a avea rezultate pozitive prin luarea de decizii în contextul unor

schimbări interne/externe;

5. Experienţă în relaţionarea cu organismele Uniunii Europene;

6. Viziune strategică demonstrată.

CEH are la ora actuala circa 6.500 de salariati, care activeaza in cadrul a patru mine din Valea jiului (Lonea, Livezeni, Lupeni, Vulcan) si a doua termocentrale care acopera circa 7% din electricitatea consumata in Romania in anul 2013.

10 răspunsuri

 1. nu va faceti iluzii,castiga cine trebuie……in anumite cercuri de interese se stie deja cine va urma la deschiderea robinetului cu bani pentru campaniile electorale de anul viitor

 2. avand in vedere ca sunteti o publicatie de presa ar trebui ca comentariile sa apara liber ,fara moderatori,asa cum ziaristii vor sa aiba libertate de exprimare asa ar trebui sa acorde libertate de exprimare si cititorilor,indiferent de opiniile lor

  • flaviustudor@yahoo.com' Flavius Tudor spune:

   Functia de moderare a raspunsurilor este introdusa pentru a nu permite mesajelor spam (multe!!!) sa fie afisate pe site. Mai sunt si alte variante, pe care le folosesc alte site-uri, de a va cere sa dovediti ca nu sunteti “robot”: sa rezolvati o ecuatie sau sa introduceti un text simplu. Scuze pentru neplacerile create.

 3. Ce vise frumoase.CONCURS?poate de imprejurari.Pai daca avem concurs pentru ocuparea functiilor de conducere cum va explicati ca ajung extraterestri,fata de profesia necesara,retardatii profesional dar sustinuti politic,ca sa nu mai vorbim si de cele nesfinte practicate in acest joc nenorocit al concursurilor.

 4. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

  Cel mai nimerit ar fi seful PSD judetean, dl. Nistor. E inginer economist, experienta manageriala berechet, baiat bun, are aprobarea sfintilor alaturi de care pozeaza in biserica, poate chiar a Domnului, este un apropiat al ilustrului dr. Ponta si, inainte de toate se pricepe la toate. C-asa-i sta bine unui sef politic!

 5. Nu se cauta nici un inlocuitor. Se stie dinainte.

 6. Ar trebui sa vadă dl.Ponta sau DNA-ul angajările care se fac acum in ceasul al 12-lea…când suntem îngropați pina la brâu si dl.Niculescu face angajări acum cu oameni din exterior…obligațiile dansului pe banii statului…si nu numai…ar trebuii văzut din 2009,angajările făcute ilegal…oare are cineva puterea sa scoată la dreptate adevărul sau toți sunt la fel…inca speram ca DNA-ul să-și facă treaba si sa ii traga la răspundere pe acești mafioți,zis băieți deștepți….la răspundere

 7. Oare chiar este corect cum sau făcut majorările salariale de la sfârșitul anului trecut…diferența dintre angajați care sa făcut pe relații…daca un birocrat a primit majorare 1200 Ron si un muncitor a primit 1 Ron sa nimic…oare e corect…toți avem acasă copii si familii de întreținut…unde este DNA-ul…??? oare citește cineva aceste mesaje sau hoții rămân tot hoți pe banii nostrii…ai tarii…si noi cei care muncim rămânem de prosti ai tarii si nu numai si acești băieți deștepți își rotunjesc conturile prin băncile locale si nu numai…dl.Ponta!!! at-i fost in curtea Teocentralei Mintia înainte de alegeri,ați dus cu autobuzele oamenii la vot,la Soimus,ați promis verzi si uscate si acum tăceți.
  .speram ca instituțiile statului,care pot face dreptate….sa acționeze pina nu vind hoții tot…apoi sa fim consumatori mu producători….Romani Treziti-va si hai sa facem dreptate !!!!

 8. acest…hot…zis Niculescu…este cel mai mare mafiot din ultimii 10 ani,si-a cerut demisia din director general de complex si acum e director de sucursala…toti si-au pus speranta intr-un hot…in ultimii ani si acum a ajuns cel mai mafiot din ultimii ani…care e in stare sa ne distruga…vine FMI-ul si zice sa faca restructurari masive si acest…hot…face angajari masive…d-le PONTA !!! ce faceti…at-i atipit….nu vedeti sau nu vreti sa vedeti…alo DNA-ul…nu va sesizati sa veniti sa luati acesti baieti destepti….pe banii statului…sau banii ajung unde trebuie si inchideti ochii si nu vedeti nimic…pacat de tara asta ca numai consumati bani sa puneti pe sticla si Tv.hotii care ne-au vandut si care inca continua…si nu faceti nimic sa recuperati banii furati din avutiile tarii care le-au vandut si inca continua cu ce a mai ramas…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus