Acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare.

Cea mai băgăreață dintre politicienii hunedoreni a intrat, se spune, încă o dată bucluc, adică în capcana celor de la Cambridge Analytica. Îi știți, băieții ăia deștepți care te păcăleau să faci teste de personalitate ca să aflii cu ce personaj istoric semeni pentru a-ți „fura” informațiile.

Curioasă nevoie mare să afle ce crăiasă a fost într-o viață anterioară, ce regină medievală, ce imperii a stăpânit de la facerea lumii încoace, Madam Hărău a căzut în plasă și, uite-așa, flăcăii de la Analytica au ajuns să-i afle toate secretele.

În exclusivitate pentru cititorii noștri, vă prezentăm câteva informații explozive, ascunse până acum în sertărașul cu amintiri al Madamei:

  1. Idolii în politică și în afaceri ai Eleonorei Carmen Hărău sunt – nu ați fi crezut, nu-i așa? – Viorel Hrebenciu și Nicolae Mischie. „Hrebe” i-ar fi dat un ajutor hotărâtor în 2012, cand a candidat pe listele USL, iar Mischie a „povățuit-o” în afaceri, că, vorba aia, acum că suntem ditamai senatorul liberal, PSD e ciumă (roșie!), dar mulți ani a fost mumă bună.
  2. Cele mai amuzante amintiri din politică sunt cele în care l-a făcut „ca la Nufărul” pe Viorel Arion. L-a ținut sub pantofiorii ei (ăia buni, verzi și șenilați, nu ăia scâlciați!) 4 ani și apoi i-a dat vânt, de se întreabă și acum, bietul, ce-o fi fost în căpșorul lui să asculte orbește de Madamă…
  3. Cea mai mare dorință a tinerei (pe-atunci) Eleonora Carmen a fost să se răzbune pe colegele de generație slabe și drăguțe, să vină ziua să-i fie toate angajate la firmele cu care va împărăți Hunedoara.
  4. Și au găsit ăștia și convorbirile legate de CECCAR. Cum credea ea că „mesele” de contabili o iubesc și cum Lucică o tot suna cu număr ascuns și se prefăcea, schimbându-și vocea de fiecare dată, că e încă un membru CECCAR care o adoră. Cum număra ea: 427 de contabili în județ, 55 au fost prezenți la vot, 35 au votat pentru, asta înseamnă că am câștigat cu 68 la sută. I-am ciuruiiiiit!
  5. Cea mai mare frustrare a ei e că nu găsește, domnule, niște avocați buni pe la București, să închidă trusturile de presă care o necăjesc uneori. Trist. Pentru toate celelalte lucruri există Mastercard.

Acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare.

Un răspuns

  1. Frumos….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus