Cu atât au amendat polițiștii Primăria și Castelul Corvinilor pentru că banii proveniți din vânzarea de bilete din perioada 28 aprilie - 1 mai au fost lăsați în chioșcul de la intrare în monument.

3.000 de lei – cu atât au amendat polițiștii Primăria și Castelul Corvinilor pentru că banii proveniți din vânzarea de bilete din perioada 28 aprilie – 1 mai au fost lăsați în chioșcul de la intrare în monument.

De acolo, a fost sustrasă o importantă sumă de bani – aproximativ 170.000 de lei, în noaptea de 1/2 mai. Polițiștii au aplicat amenda pentru că banii nu au fost securizați.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, spune că poliția a cerut să fie îndeplinit și un set de măsuri:

„Castelul a avut pază. Facem analiza de risc, pentru că aceasta nu exista, montăm un nou sistem video, dar am luat și măsuri legate de securizarea banilor proveniți din încasări. Nu vom contesta amenda în instanță”.

În același timp, și alte structuri implicate în paza Castelului Corvinilor au fost amendate, dar încă Poliția nu a oferit date despre cuantumul amenzilor aplicate. De îndată ce informațiile ne vor parveni, le vom face publice.

Un răspuns

  1. niculit_geo@yahoo.com' Ealocin spune:

    Algoritm : Furi 170 000 de lei . Arestezi un individ care cu totul avea 1800 de lei (oare prin ce metode ? ) , platesti o amenda de 3000 de lei ! Diferenta 167 000 de lei ramane !
    Oare nimeni nu-si pune intrebari ? 🙁 🙁 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus