Doi antreprenori din oraşul Corabia au concesionat de la Primărie o zonă a Falezei Dunării, unde au amenajat o plajă în toată regula, care face concurenţă nisipurilor de pe litoral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nisip, umbreluţe, şezlonguri şi răcoritoare la discreţie reprezintă o ofertă ce poate fi găsit nu pe malul mării, ci pe cel al Dunării, la Corabia.

Doi antreprenori din localitatea olteană au ales să pună în valoare frumuseţea naturală a zonei şi au concesionat malul râului de la Primărie. Au adus nisip cu camioanele de tonaj, iar acum corăbienii se pot bucura de o zonă de agrement în toată regula.
”Doi investitori au luat plaja prin concesiune şi o amenajează, în zona Falezei Dunării. Au adus nisip, au pus umbreluţe şi şezlonguri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean.
Antreprenorii achită o sumă anuală către administraţia locală, în schimbul concesiunii Falezei Dunării.
Portul Turistic Corabia, obiectiv realizat cu fonduri europene şi finalizat anul trecut, este o altă atracţie a oraşului de la Dunăre, în sezonul virtual.
Reprezentanţii Primăriei Corabia au declarat că, până în prezent, au fost depuse 20 de cereri pentru andocarea ambarcaţiunilor în Portul Turistic Corabia.
Potrivit acestora, taxele percepute sunt în funcţie de categoria ambarcaţiunii şi perioada pentru care aceasta va sta în port. Astfel, pentru un skyjet, tariful pe o zi este de şase lei, pe o lună – 100 lei, pe trei luni – 300 lei, pe şase luni în sezon – 400 lei şi şase luni în extrasezon – 200 lei, iar pe un an – 600 lei.

zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus